Bespaar 4%

Gloomhaven

Normale prijs: 129.95
124.95
U bespaart: 5.00 (4%)
CPH0204
op voorraad
+

Omschrijving

Dompel je onder in de levendige wereld van Gloomhaven waar duistere plekken te vinden zijn waar alleen echte avonturiers durven te komen.

In dit spel kruipt elke speler in de huid van een avonturier met unieke vaardigehden en hun eigen redenen om door het land te reizen. Samen bezoeken jullie echter duistere kerkers en vergeten ruïnes om jullie vaardigheden te verbeteren, schatten te vinden en te ontdekken wat er gaande is in deze wereld.

De wereld verandert zelf echter ook op basis van de besluiten de spelers en de resultaten van de missies. Deze veranderingen komen tot uiting doordat er stickers geplakt worden op het speelbord, nieuwe kaarten beschikbaar worden, nieuwe vijanden verschijnen, etc.

Het spelsysteem tijdens de missies is erg gestroomlijnd. Je speelt telkens twee kaarten uit jouw hand waarmee in één keer het initiatief bepaald wordt en welke acties je kunt uitvoeren tijdens de ronde. Je kunt je nog aan de actuele situatie aanpassen door te kiezen voor de bovenste of onderste helft van de kaarten als je aan de beurt bent. Je moet daarbij wel oppassen, want op den duur verlies je kaarten permanent uit jouw handen en kan het zijn dat je uitgeput raakt als je er te lang over doet om een missie te vervullen.

Hoe zal jullie verhaal aflopen?

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 1-4
Leeftijd:
12+
Gemiddelde speelduur:
90 minuten
Taal:
  • EN
EAN Code:
0019962194719

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling