A Song of Ice & Fire Starter: Free Folk

77.95
CMNSIF003
niet op voorraad (leverdatum onbekend)

Omschrijving

Leid de legers van één van de huizen van Westeros in de eeuwige strijd om de IJzeren Troon. Wordt jij de nieuwe koning of bekoop je het spel der tronen met de dood?

In dit spel stellen beide spelers hun leger samen door helden en eenheden te selecteren om daarmee het vijandelijke leger te vernietigen en de politieke macht naar zich toe te trekken.

De spelers activeren om beurten eenheden uit hun kamp, waardoor je op elkaar kunt reageren en je constant bezig blijft. Helden zijn daarbij van zeer groot belang, maar ook normale eenheden worden beter naarmate de strijd vordert.

Gevechten kunnen klein van schaal zijn, maar er kunnen ook volledige slagen nagespeeld worden met honderden miniaturen. Deze starter set bevat alles dat beide spelers hiervoor nodig hebben en er kunnen maar liefst vijf verschillende spelmodi gespeeld worden.

Deze starter bevat alles voor één speler om het spel te kunnen spelen met een Free Folk leger. Jouw tegenstander heeft een eigen leger nodig om het gevecht aan te kunnen gaan.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2
Leeftijd:
14+
Gemiddelde speelduur:
60 minuten
Taal:
  • EN

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling