Vrijdag 17 januari zijn we gesloten.
In de periode van 20 t/m 24 januari kan de orderverwerking iets langer duren dan normaal.

Blood Rage

79.95
CMNBLR001
op voorraad
+

Omschrijving

Ragnarök is gekomen en de wereld zal eindigen! Dit is jouw laatste kans om de gunst van de Noorse goden en een plaats naast Odin te verdienen in Valhalla.

In dit spel leid jij een Viking clan met krijgers en een schip. Om de aandacht van de goden te krijgen, plunder je andere landen, versla je jouw tegenstanders in epische gevechten, vervul je queesten en sterf je zelfs een glorieuze dood.

De spelers verzamelen kaarten aan het begin van elke ronde waarmee ze de kracht van hun krijgers verhogen, geniepige strategieën kunnen toepassen en de hulp van mythologische wezens kunnen inroepen. Je kunt echter ook kaarten met queesten krijgen van de verschillende goden die je bijvoorbeeld opdracht geven om specifieke provincies te veroveren of zelfs zoveel mogelijk krijgers naar Valhalla te sturen.

Waar je bij het verzamelen van de kaarten een strategie plant, moet je ook tactisch inzicht hebben in de gevechten die daarna uitgevochten worden. Een meerderheid van figuren is niet voldoende, want jouw tegenstander kan voor vervelende verassingen zorgen met zijn kaarten. Door echter goed zijn eerder verzamelde en gespeelde kaarten in de gaten te houden, kun je bepalen door welke Noorse god deze speler het meeste beïnvloedt wordt en wellicht voorspellen wat hij nog voor mogelijkheden heeft.

Wie een juiste strategie plant en ook de juiste tactische besluiten neemt, zal een plek naast Odin verdienen. De enige manier om zeker te verliezen is door je te verschuilen voor een glorieuze dood.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-4
Leeftijd:
13+
Gemiddelde speelduur:
75 minuten
Taal:
  • EN
EAN Code:
0889696000033

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling