Bang! The Dice Game: The Walking Dead

17.95
BN095-416
op voorraad
+

Omschrijving

De strijd tussen de survivors en de saviors duurt voort, maar ditmaal mengen de walkers zich ook in de strijd! Durf jij je nog te tonen en de anderen om te leggen?

Ook ditmaal krijgen alle spelers een rolkaart en een karakterkaart toebedeeld. Hierdoor ontstaan de bekende (en geheime) teams van de leader met zijn hulpjes, de saviors en de loner. De survivors proberen er achter te komen wie de saviors zijn en ze uit te schakelen en vice versa. De loners spelen alleen voor zichzelf en proberen als enige over te blijven.

Als je aan de beurt bent, dan rol je de vijf dobbelstenen maximaal drie keer om het resultaat te behalen dat je wilt. Vervolgens zet je het resultaat in om de andere spelers neer te schieten of levens te helen.

Als je echter walkers gooit, dan komen de walkers dichter in de buurt totdat ze hun pijlen loslaten op alle spelers. De spelers die de meeste walkers hebben gegooid tot die tijd, krijgen ook de meeste schade. Met drie granaat resultaten kun je je echter zowel van de walkers als de tegenstanders ontdoen.

Welke groep zal er nog overeind blijken te staan als het stof opgetrokken is?

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 3-8
Leeftijd:
13+
Gemiddelde speelduur:
45 minuten
Taal:
  • EN
EAN Code:
700304046949

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling