Concordia

42.95
BF-9708
niet op voorraad (leverdatum onbekend)

Omschrijving

Leid je familiedynastie en sticht handelsposten in verre steden om aan gewilde handelswaar te komen. Alleen met de hulp van machtige politieke figuren en ambachtsmensen in jouw entourage kun je jouw doelen bereiken en de anderen voor blijven.

De spelers hebben een identieke set personages tot hun beschikking, zoals de Prefect, de Architect of de Tribuun. Deze geven de spelers de mogelijkheid om acties uit te voeren, zoals het verplaatsen van je land- en/of zeekolonisten, het bouwen van steden of het oogsten van provincies. Met de Tribuun kun je je gespeelde kaarten weer terugkrijgen. Maar, hoe later je dat doet, des te meer geld dit oplevert.

Je voegt tijdens het spel ook nieuwe personages toe aan je entourage. Deze geven je extra actiemogelijkheden, maar bepalen ook welke goden je gunstig gezind zijn en waar je dus punten voor scoort tijdens het einde van het spel. Zo kun je punten scoren voor de steden die je hebt gesticht, aanwezigheid in provincies, de goederen die je produceert, enzovoort.

Wie stelt de goden het meest tevreden en wint dit zeer uitdagende spel?

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-5
Leeftijd:
12+
Gemiddelde speelduur:
90 minuten
Taal:
  • EN
  • GE

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling