Nieuws

23-09-2018
door Matthias Kortleven


Weet jij op tijd te ontsnappen?

18-06-2019
door Martha Stadlander

We hebben twee nieuwe Escape Games toegevoegd aan ons assortiment.

Bevrijd je je vriend op de kermis, of ontrafel je het raadsel van het amulet?

One Key nu ook in het Nederlands verkrijgbaar

24-05-2019
door Martha Stadlander

Alleen met een geslepen teamleider en slimme speurders kunnen jullie zorgen dat de enige sleutel gevonden wordt voordat het te laat is!

Kunnen jullie de wereld redden?

24-05-2019
door Martha Stadlander

De wereld is getroffen door een ramp en de mensheid heeft jullie hulp nodig in Pandemic: Rapid Response. Dit spannende, coöperatieve, real-time dobbelspel is nu voor te bestellen in de Nederlandse en Engelse uitvoering!

Nieuwe Pokemon accessoires!

22-05-2019
door Gerwi van Beek

Er zijn diverse Pokemon accessoires voor te bestellen!
Zo hebben we bijvoorbeeld nieuwe 4-pocket, 9-pocket mappen en sleeves toegevoegd aan het assortiment.

Deze Pokemon items zijn nu ook voor te bestellen:Nog meer goede deals op de website!

30-04-2019
door Matthias Kortleven

Vanaf nu kun je naast de aanbiedingen en nieuwe producten ook een lijst met beschadigde spellen opvragen rechts bovenin op de website. Al onze spellen worden onbeschadigd in originele verpakking geleverd, maar soms krijgen we een spel beschadigd binnen en dan bieden wij die met leuke kortingen aan. In dat geval gaat het altijd om een beschadiging aan de doos. De inhoud van het spel is compleet en intact. Kijk snel of er iets voor jou tussen zit!

Paasaanbieding: Bunny Kingdom!

19-04-2019
door Matthias Kortleven

We hebben Bunny Kingdom speciaal voor deze paasdagen in prijs verlaagd. Daarnaast is de eerste uitbreiding voor dit spel vanaf nu verkrijgbaar.

Overwin jij de zwaartekracht met jouw knikkerbaan?

16-04-2019
door Martha Stadlander

Met de verschillende GraviTrax sets kun je eindeloos bouwen en variëren. Vanwege het grote aantal sets, leveren we deze producten alleen op bestelling en zijn ze niet standaard op voorraad. Als je dus een Gravitrax set via ons bestelt, dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij je geleverd wordt.

Lente is de tijd van opruimen...

03-04-2019
door Martha Stadlander
Zoek jij nog een handig opbergsysteem voor jouw spel? We hebben ons assortiment box inserts flink uitgebreid met de Folded Space evacore inserts. Zoek je een insert voor een spel dat niet in de lijst staat? Laat het ons weten!

Nieuwe titels van 999 Games

29-03-2019
door Matthias Kortleven

Ontwikkel je dorp tot een complete beschaving in Hadara. Zorg voor een stabiel inkomen, bouw een militaire macht op, ontwikkel je cultuur en zorg voor een goede voedselvoorziening. Elk tijdperk wordt daarbij beïnvloed door belangrijke personen, die jou aan geld, punten en/of vooruitgang op de verschillende genoemde gebieden kunnen helpen.

Patchwork Doodle is de dobbelversie van het topspel Patchwork. Wie dobbelt de mooiste lappendeken bij elkaar?

In Pearls verzamel je parels in verschillende kleuren voor de verkoop of om prachtige halskettingen te maken. Wie wordt de beste parelzoeker?

Ben jij een Tetris kampioen? Probeer het dan eens op papier in Brikks!

Yu-Gi-Oh! Update

28-03-2019
door Matthias Kortleven
We hebben vanaf nu Speed Duel kaarten. Deze variant op Yu-Gi-Oh! is speciaal ontworpen om te dienen als een introductie of supersnel alternatief voor het reguliere Yu-Gi-Oh! kaartspel.

De Special Editions van Savage Strike zijn inmiddels uit voorraad leverbaar.